La màquina del temps

La màquina del temps

La màquina del temps 1600 580 Coral Xicalla

Des de fa més de 50 anys, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya organitza cada any una trobada per a les seves corals federades. Amb formats i repertoris diferents, cada curs, les corals del SCIC s’agrupen per cantar junts.

Aquest 4 de maig la coral Xicalla ha participat al concert de l’Audotori de Girona.

Intèrprets i artistes convidats

Cor del SCIC
Arnau Tordera, tenor solista
Pau Albert, flauta travessera
Coloma Bertran, violí
Rafael Planelles, trompa
Gregori Ferrer, Piano
Jaume Coll Mariné, baix elèctric
Albert Molist, percussions
Dramatúrgia, Antoni Font Mir i Arnau Tordera
Direcció, Oriol Castanyer

Enguany, per la 52a Trobada, presentem La Màquina del temps, una cantata fresca i divertida; un viatge per la història que ens porta a passar per les sonoritats i estils més diversos, tot plegat amb el segell de singularitat i qualitat a parts iguals del seu compositor (i protagonista) Arnau Tordera I, autor de la cantata amb la col·laboració d’Antoni Font-Mir en la dramatúrgia i amb més de 400 cantaires sobre l’escenari