Inici de curs 2019/20

Inici de curs 2019/20

Inici de curs 2019/20 612 615 Coral Xicalla

Hola, famílies xicallaires!

Esperem que l’estiu us estigui anant d’allò més bé. Aviat començarà la tardor i la Xicalla ja està escalfant ben bé els motors. Aquest curs farem 40 anys!!!

Amb motiu de l’aniversari, enguany començarem els assaigs més aviat per tal de tenir temps de preparar tots els projectes que tenim pensats per la celebració. El primer dia d’assaig serà el dissabte 21 de setembre, així que ja us podeu guardar la data.

Properament us farem recordatori d’aquesta informació i us donarem més detalls, però ja podeu anar reservant plaça a la coral a través d’aquest formulari (la inscripció definitiva la formalitzarem a partir de l’inici de curs).

Us preguem que en feu el màxim de difusió a familiars, veïns, amics…, ja que hem de ser molta colla per poder celebrar els 40 anys a l’engròs. De fet l’objectiu és arribar a ser 40 per poder cantar les 40!!!! per tant feu córrer al màxim la veu, compartiu amb amics, companys, coneguts,…

I perquè pogueu recordar els moments memorables que ens va deixar el curs passat i anar fent boca pel que és apunt de començar,… us compartim l’àlbum de fotografies i vídeos del curs 2018-19 que rebreu en un altre correu.Acabeu de passar unes bones vacances, gràcies i fins ben aviat!

L’equip de directores de la Xicalla