CARNESTOLTES TAMBÉ ENS ARRIBA A LA XICALLA!

CARNESTOLTES TAMBÉ ENS ARRIBA A LA XICALLA!

CARNESTOLTES TAMBÉ ENS ARRIBA A LA XICALLA! 921 693 Coral Xicalla

Un drac, l’aneguet lleig i la Rínxols d’or -o potser devien ser les nostres directores- ens han rebut avui al matí als mitjans i grans de la Xicalla, tot i que… voleu dir que eren ells? Perquè el que hem tingut ha estat força curiós: hem vist entrar una fada, un mag i una bruixa, una conilleta ben bufona, dues roqueres i les “powerpuff-girls”. Quina originalitat que tenen els nostres cantaires!

Tot i la gran disbauxa que ens genera carnestoltes, els mitjans i grans no hem parat pas d’assajar en cap moment. Les directores ens tenen a tots ben enfeinats, no tenim pas temps per descansar! Tenim un munt de feina i uns grans projectes…

De totes maneres, hem marxat tots molt contents cap a casa desitjant-nos un bon pont!

Però el dia no s’acaba aquí, família! A les dotze del migdia ens hem trobat un dinosaure, un lleó, un superheroi, una fada i una princesa, i tampoc hi han faltat en Peter Pan i un “minion” infiltrat. I, per descomptat, el drac, l’aneguet i la Rínxols d’or també ens han acompanyat!

I és que els petits de la coral no ens volíem pas perdre la festa grossa del carnestoltes i, és clar, volíem venir tots disfressats del que més ens agrada! De la mateixa manera que els grans, els petits també hem tingut molta feina, així que ens hem assegut als nostres coixins i hem fet un assaig esplèndid, ple de moviment i… hem acabat de descobrir una història, que ara és sorpresa per tothom i només els més xics la sabem del cert! Ja la descobrireu…

Finalment, ens hem fet una gran foto per recordar el primer carnestoltes xicallaire d’alguns de nosaltres!

Aviat tindreu més notícies nostres! De ben segur que les espereu amb delit… Bon pont, xicallaires!

Tens entre 8 i 16 anys i t’agradaria venir a cantar amb nosaltres? T’esperem tots els dissabtes de les 10:30 a les 12 del matí al centre cívic de Santa Anna!

Tens entre 4 i 7 anys i tampoc et vols perdre la Xicalla? T’estarem esperant tots amb els braços ben oberts al centre cívic de Santa Anna cada dissabte de 12 a 13!

VINE, T’ESPEREM!

Erola Vinyeta

Cantaire de la Xicalla