Categoria infantil: CUCA DE LLUM
Categoria cantaires i excantaires: ESPARVER AGRESSIU
Categoria familiar/individual: GIRA-LI EL BARRET

Carahoout

Benvinguts al Carahoout, el concurs que hem organitzat per promoure la tradició de les caramelles vigatanes i passar una bona estona tot esperant que arribi la Pasqua. Esperem poder retrobar-nos a Plaça el diumenge 4 d’abril a les 12 del migdia a la cantada popular de caramelles on tothom hi podrà participar afegint-se a les nostres tradicionals “Xicaramelles”.
Cada divendres a partir del 5 de març es plantejarà una pregunta per cada categoria, que es podrà respondre fins al següent dijous.
A més, hi haurà 2 Carahoouts (concurs de preguntes ràpides a l’hora del vermut) en directe (dissabtes 13 de març i 3 d’abril a les 12:00). Cada pregunta correcta suma 1000 punts. Les preguntes del Carahoout sumen un màxim de 1000 punts en funció de la velocitat de resposta.

RESPOSTES SETMANA 4

CATEGORIA INFANTIL: De quin color és el fons de la faldilla de la Roser? vermell/granatós

CATEGORIA CANTAIRES I EXCANTAIRES (adults):Als inicis de la Xicalla, on estaven enfilats els cantaires per cantar les caramelles? Dalt d’un camió.

CATEGORIA FAMILIAR/INDIVIDUAL (obert a tothom): Quins instruments acompanyen les xicorrandes confinades del 2020? Acordió diatònic, piano, guitarra, baix i djembé.  

Per inscriure’s al concurs cal omplir el formulari de participació. Cal fer servir sempre el mateix pseudònim. Les instruccions i els enllaços de participació als Carahoouts es publicaran en aquesta mateixa pàgina i per xarxes el dia del concurs, i cal fer servir el mateix pseudònim per participar-hi.

El rànquing de classificats es publicarà a l’apartat del Carahoout de la pàgina de la coral Xicalla.

Premis pel primer classificat de cada categoria: una mona de xocolata de Sant Tomàs.

L’anunci dels guanyadors i l’entrega de premis es farà en directe a la cantada popular de caramelles del diumenge 4 d’abril a la Plaça Major.

Categories

Categories internes

  • Cantaires infantils
  • Cantaires i excantaires (adults)

Categoria oberta a tothom

  • Categoria individual/familiar