Corrandes de
CONFINAMENT
2020

Aquest curs és molt important per la Xicalla, i és que celebrem el nostre 40è aniversari! Encara que per culpa d’aquest virus que ens ha deixat a tots tancats a casa haguem hagut de canviar les activitats que teníem previstes per aquesta celebració, volíem seguir desitjant-vos a tots una bona Pasqua com fem cada any quan cantem caramelles a Vic.

Aquest serà el primer any que no cantarem caramelles a Plaça des que la nostra coral va començar a cantar-ne per Pasqua ara fa 42 anys. Tot i estar tots confinats a casa, hem volgut mantenir almenys una part de les nostres caramelles, i és per això que hem ideat aquestes “Xicorrandes confinades”. No podíem deixar la ciutat de Vic desemparada sense les nostres tradicionals corrandes de Pasqua, i és que a la Xicalla no ens atura res!

Seguint les indicacions de la nostra directora Roser Pugès, tots els cantaires que han volgut participar a aquestes caramelles virtuals s’han pogut gravar i ens han fet arribar els seus vídeos des de casa. Gràcies a la bona mà d’en Jordi Comas i d’en Jordi Sunyer ha fet que de totes aquestes gravacions en resultés uns vídeos que us presentarem amb molta il·lusió al llarg dels dies de Pasqua.

anirem publicant per entregues aquest projecte tan especial!

Estigueu atents a la nostra pàgina web i les xarxes socials, on anirem publicant per entregues aquest projecte tan especial!

Davant les últimes declaracions del Ministre de Cultura hem escrit aquesta corranda:

Tenim clar que la Xicalla
no és una feina essencial
malgrat no curem el virus
aixequem fort la moral.
El Ministre de Cultura
és un dropo del colló
no farem vaga per Pasqua
però en volem la dimissió.